Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 20th, 2014, 10:32 PM   #1
Trustee
 
Join Date: Mar 2005
Location: Coronado Island
Posts: 1,452
Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

What is the status of Studio Premium as regards the latest Premiere CC 2014?
It does not install automatically to the new Premiere and manual install using Jake's instructions doesn't look promising as there appears to be no Media Core folder in PPro 2014.
Thanks
__________________
Bob
Robert Young is offline   Reply With Quote
Old June 21st, 2014, 04:18 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Jun 2007
Location: The Netherlands
Posts: 694
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

You will find MediaCore in Program Files/Adobe/Common/plugins/8.0
__________________
ACE Premiere Pro CC
Adobe Community Professional
Ann Bens is offline   Reply With Quote
Old June 21st, 2014, 06:50 PM   #3
Trustee
 
Join Date: Mar 2005
Location: Coronado Island
Posts: 1,452
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

Ann
I find C://Program Files/Adobe/Common/plugins/
but there is no 8.0, only CS6 and 7.0.
Did my Premiere CC 2014 not install correctly??
__________________
Bob
Robert Young is offline   Reply With Quote
Old June 21st, 2014, 11:18 PM   #4
Trustee
 
Join Date: Mar 2005
Location: Coronado Island
Posts: 1,452
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

I uninstalled PPro CC 2014, redownloaded & reinstalled.
There is still no 8.0 folder in the plugins pathway.
__________________
Bob
Robert Young is offline   Reply With Quote
Old June 24th, 2014, 04:41 AM   #5
Major Player
 
Join Date: Jun 2007
Location: The Netherlands
Posts: 694
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

First reboot Premiere while holding down shift + Alt.
If that does not do anything:
Copy 7.0 folder and rename to 8.0. See if that will do the trick.
__________________
ACE Premiere Pro CC
Adobe Community Professional
Ann Bens is offline   Reply With Quote
Old June 24th, 2014, 06:38 PM   #6
Trustee
 
Join Date: Mar 2005
Location: Coronado Island
Posts: 1,452
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

Shift + Alt reboot didn't do anything, but copying and renaming the 7.0 Plug in folder did work.
I had several plugins that are all functional now.
Jake has posted instructions for manual install to PPro CC 2014 which I followed.
It looks like everything is working well!!
Thanks Ann & Jake
__________________
Bob
Robert Young is offline   Reply With Quote
Old July 10th, 2014, 05:43 AM   #7
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2010
Location: italy
Posts: 105
Re: Go Pro Studio Install for Premiere CC 2014

i found a faq on CF web where Jake indicate how to move preset from cc to cc2014, but i have installed a new computer, then i haven't old cc install, and old path.
anyone can share its preset and more files to install? i would'nt like to install cc to install cineform then remove and more... i just hate cc suite, then i can hate more cc 2014 :-D
Carlo Macchiavello is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:16 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network