Installing Updates at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 21st, 2006, 01:59 PM   #1
Major Player
 
Join Date: May 2005
Location: monroe, or
Posts: 572
Installing Updates

I downloaded and installed Aspect 4.12 - Build 60.

How does one check their installed build? The splash screen that pops up within PPro 2.0 only says 4.1 (no build reference), and my HD Link program says it is still only build 59.

And by the way... the Cineform site is not the most navigatable place in the world when trying to access the latest updates.
Marty Baggen is offline   Reply With Quote
Old June 21st, 2006, 10:55 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
You are correct. Aspect HD 4.1.2 build 60, is labelled as build 59 in HDLink -- oopps! We will fix that very soon.

As for getting the upgrades, simply click on the "upgrade" arrow on the front page next to Aspect HD. Maybe that should look more like buttons, but they take you directly to the upgrade pages.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old June 22nd, 2006, 03:41 PM   #3
Major Player
 
Join Date: May 2005
Location: monroe, or
Posts: 572
Thanks David!

FYI, when you seek out updates at your site via the support pages, it takes you to an outdated area.
Marty Baggen is offline   Reply With Quote
Old June 28th, 2006, 04:43 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Apr 2004
Location: Oceanside Harbor, CA
Posts: 446
David, I have Vegas 5, I believe I should upgrade to 6, in that I do what specific product of yours do I need to purchase? Thanks very much
Michael Best is offline   Reply With Quote
Old June 28th, 2006, 05:37 PM   #5
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Connect HD 3 (now version 3.0.4) supports both Vegas 5 and 6.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old June 28th, 2006, 06:03 PM   #6
Major Player
 
Join Date: Apr 2004
Location: Oceanside Harbor, CA
Posts: 446
So there is no benefit in upgrading?
Michael Best is offline   Reply With Quote
Old June 28th, 2006, 06:13 PM   #7
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Yes there are benefits to Vegas 6 over 5, I'm just pointing out that the CineForm tools don't require them.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old June 28th, 2006, 06:49 PM   #8
Major Player
 
Join Date: Apr 2004
Location: Oceanside Harbor, CA
Posts: 446
Yea I meant to point the question a little better - thanks Dave
Michael Best is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:18 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network