Cineform - BlackMagic PPro -After Effects question at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 26th, 2007, 08:54 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Nov 2005
Location: Belgium
Posts: 695
Cineform - BlackMagic PPro -After Effects question

Hi David,

Since you start supporting the Blackmagic interfaces. Will it be possible now or in the future to Preview Cineform HD files from Premiere Pro or After Effects through the HD-SDI output of Blackmagic cards?
I'm now previewing in a little window on my TFTscreen, which is of course not the exact preview output.
Marc Colemont is offline   Reply With Quote
Old April 26th, 2007, 09:18 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,091
Maybe, we have some driver wishes for Blackmagic to make it work more like the AJA cards. Currently and the near future the plans are AJA only for output.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 06:29 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network