Master collection and CineForm at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 2nd, 2007, 09:18 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Patterson La.
Posts: 207
Master collection and CineForm

David,
As I pull down the CS3 master collection any words of wisdom or warning with P2kDL?
Salah Baker is offline   Reply With Quote
Old July 2nd, 2007, 09:32 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
There may be a minor update or two, but CS3 is mostly in good shape with CineForm support. There are a couple of components in AE we recommend removing -- as we believe they reduce functionality -- at least until we can code around them.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old July 2nd, 2007, 09:35 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Patterson La.
Posts: 207
Thanks,
putting it on lappy for a test
Salah Baker is offline   Reply With Quote
Old July 2nd, 2007, 10:25 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2007
Location: Mexico
Posts: 176
[QUOTE=David Newman;There may be a minor update or two, but CS3 is mostly in good shape with CineForm support. There are a couple of components in AE we recommend removing -- as we believe they reduce functionality -- at least until we can code around them.[/QUOTE]

Wich components you recommend removing?
Sergio Sanchez is offline   Reply With Quote
Old July 2nd, 2007, 10:42 PM   #5
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
AE switched some of the media layers over the Premiere SDK, which is a good move, yet it doesn't seem complete to me, it seems slower, and get the curves wrong in 32-bit mode (all just my opinion.) The older API still works fine, the problem for AE is we use AVI files (they often suggest we use a different extension -- which might make them happy but no one else) and that means that AE's new AVI importers take priority. The AE modules are ImporterAVI.prm and ImporterDirectShow.prm, but as I don't have AE CS3 on my home PC, I can't tell in which folder they can be found.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 06:00 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network