OpenGL Feature= GONE at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 15th, 2008, 01:32 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ladera Ranch, California
Posts: 115
OpenGL Feature= GONE

I was working in AE today and noticed my OpenGL feature can't be turned back on...it says that my video card driver doesn't support it.

Weird...it was working yesterday. How can I fix it?
Craig Lieberman is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2008, 03:12 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Jan 2008
Location: Victoria, BC
Posts: 202
More details please: What is your OS, what version of AE, what's your video card, and, what have you changed recently on your computer? (Have you upgraded any software in the last week?)
Christopher Ruffell is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:43 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network