Retouching Dust in After Effects at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 28th, 2009, 05:10 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oxford (UK) and Vrindavana (India)
Posts: 118
Retouching Dust in After Effects

All,

recently I photographed time-lapse sequence and then noticed dust in all frames. I wonder if people would know effective way of retouching this in After Effects in CS4.

Many thanks for your solutions.

Regards,
Pavel
__________________
The fish is the last to know the water.
Pavel Tomanec is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 09:38 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Apr 2006
Location: Boston, Massachusetts
Posts: 616
Just use the rubber stamp tool in after effects (I have CS3) you can choose constant from the drop down menu, option click next to the dust, then click to stamp that part of the video on top of the dust. Some times that does the trick.
Aric Mannion is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 07:52 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network