After Effects at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 13th, 2005, 05:04 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: May 2002
Location: Wakefield.West Yorkshire.
Posts: 45
After Effects

Hi
Might be wrong forum but here goes.
I use an RT.X100 system & Premiere 6.5, I install AE 6.5 & when I open the program it is "greyed" out, nothing happens.
When I run the Matrox plug in from the tools disc, it say "A compatible version of AE cannot be found on Your system?"

AE works fine on My other system with just a firewire card, I`m stumped!

I have posed this question on the RT.X100 forum, but no luck so far.
The only software I put on before AE was Norton Ghost, is this a clue?(clutching at straws here)


Thanks in Hope

Regards.

Peter
Peter Higginbottom is offline   Reply With Quote
Old January 16th, 2005, 09:38 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ohio
Posts: 1,152
Peter,

Are you sure X.Tools 4 supports AE 6.5? I'm not sure, but I think only X.Tools 6 supports that version of AE. (Of course the problem with that is X.Tools 6 only supports Premiere Pro - and you've got Premiere 6.5).

As for the greyed out menus/buttons in AE, check out these threads on the AE forum:

http://www.adobeforums.com/cgi-bin/w...BN.9@.3bb67ee7
http://www.adobeforums.com/cgi-bin/w...N.11@.3bb6b3f4

Hope this helps.

Christopher
__________________
Christopher Lefchik :: My Spot on the WWW

:: Got questions? Need answers? Try a DV Info search! ::
Christopher Lefchik is offline   Reply With Quote
Old January 23rd, 2005, 12:55 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: May 2002
Location: Wakefield.West Yorkshire.
Posts: 45
Hi
Tried Your suggestions plus trying AE 6, no joy I`m afraid, same message.


Thank You


Peter.
Peter Higginbottom is offline   Reply With Quote
Old January 24th, 2005, 11:25 AM   #4
Regular Crew
 
Join Date: May 2002
Location: Wakefield.West Yorkshire.
Posts: 45
Hi
Update:
Installed AE5, as its supposedly supported in X tools for Prem 6.5,
this time the Matrox plug in, installed instead of " a compatible version of AE could not be found on Your system"
AE is still completely ghosted out, task manager says it is running.

Only thing that stops Me climbing the walls is the fact I`m in the loft with a pointy roof & the walls are only 4ft high!!!

Tried disabling the WYSIWYG for enabling output to monitor but no joy.

Regards


Peter(not a happy bunny)
Peter Higginbottom is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:03 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network