Render Cluster at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.

Thread Tools Search this Thread
Old April 22nd, 2010, 09:09 AM   #1
Regular Crew
Join Date: Mar 2009
Location: Croatia
Posts: 50
Render Cluster


What are the possibilities of making a small home render cluster with few computers to render After Effects and Cinema4D projects?
I know for DrQueue, but as was reading, you need have some programming skills to set?
I was reading that linux is best option for that things. I found a lot of Howto-s, and there are some software, but I didn`t found anything that will render After Effects projects.

Do you know something about this?
Patrik Vale is offline   Reply With Quote
Old April 22nd, 2010, 06:39 PM   #2
Inner Circle
Join Date: Feb 2007
Location: Tucson AZ
Posts: 2,159
Cinema 4D includes all you need to do network rendering without any need for additional software. I used to use it with C4D10 - am now using C4D11.5 but haven't needed network render recently as I run it on an i7 system.

I don't know anything about AE network rendering.
Jim Andrada is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 04:19 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network