Limited RAM preview at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 3rd, 2006, 06:07 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Sep 2006
Location: Quebec, Canada
Posts: 211
Limited RAM preview

Hi all,


I am now officially doing my first project with AE 7. I took the Total Training course a couple of weeks ago so I feel pretty confident about this maiden project.

One thing though, when I try to ram preview AE only "render" 1.5 sec and play it automatically even if my work area has a 7 seconds lenght.

Does this behavior has anything to do with memory settings in the preferences windows or a normal behavior?

Thanks

Phil
Phil Gosselin is offline   Reply With Quote
Old October 3rd, 2006, 06:15 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Sep 2006
Location: Quebec, Canada
Posts: 211
Oops, I should've search before posting that, even with a 1 gig of ram it's not enough. Enabling disk cache seems to improve it though.

Phil
Phil Gosselin is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 11:46 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network