Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 17th, 2006, 05:39 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Apr 2006
Location: Montevideo, Uruguay
Posts: 52
Renaming Layers in After Effects.

Hey... this might be a dumb question, but I cant find a way to rename my layers in After Effects after I added them into a comp.

Is there any way?

Thanks!
Matias Baridon is offline   Reply With Quote
Old November 17th, 2006, 05:56 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Sep 2005
Location: Wellsboro, Pa
Posts: 285
Click on it and hit enter.
Wade Spencer is offline   Reply With Quote
Old November 17th, 2006, 06:54 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Apr 2006
Location: Montevideo, Uruguay
Posts: 52
Thanks!!!!


Thats right it! Its so basic that I couldnt find it, and I couldnt find it in any menu.

Thanks again
Matias Baridon is offline   Reply With Quote
Old November 17th, 2006, 07:18 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Sep 2005
Location: Wellsboro, Pa
Posts: 285
Yeah...I had to look it up last time I needed it to...lol
Wade Spencer is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

EVS
(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 




Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:58 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2014 The Digital Video Information Network