resizing many times... at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Digital Compositing and Effects
After Effects, Shake and everything else.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 5th, 2007, 03:56 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2006
Location: UK
Posts: 154
resizing many times...

Hi all.

i have about 35 320x240 QT movs

i would like to resize them all to 720x576

is there an option that will let me do this so i can let it run and then add them to the render queue?

any questions just ask and also thanks in advance!

:-)
__________________
www.basicproduction.co.uk
Liam Carlin is offline   Reply With Quote
Old March 5th, 2007, 06:25 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Feb 2004
Location: Philadelphia, PA, USA
Posts: 548
There are often several ways of doing this.
It really depends on what tools you have available.

What video processing software applications to you have access to use?
__________________
Nick Jushchyshyn Matchmoving, Compositing, TD
imdb
Nick Jushchyshyn is offline   Reply With Quote
Old March 6th, 2007, 02:30 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2006
Location: UK
Posts: 154
Hi Nick,

I have adobe PP2. could this be a better application to use? thanks :-)
__________________
www.basicproduction.co.uk
Liam Carlin is offline   Reply With Quote
Old March 7th, 2007, 11:50 AM   #4
Major Player
 
Join Date: Feb 2004
Location: Philadelphia, PA, USA
Posts: 548
AE, Shake, even Quicktime I could offer ideas with, but I don't use Premiere.
You might get a faster reply if you post in the Premiere forum:
http://www.dvinfo.net/conf/forumdisplay.php?f=67

Good luck.
__________________
Nick Jushchyshyn Matchmoving, Compositing, TD
imdb
Nick Jushchyshyn is offline   Reply With Quote
Old March 8th, 2007, 04:43 AM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2006
Location: UK
Posts: 154
Quote:
Originally Posted by Nick Jushchyshyn View Post
AE, Shake, even Quicktime I could offer ideas with, but I don't use Premiere.
You might get a faster reply if you post in the Premiere forum:
http://www.dvinfo.net/conf/forumdisplay.php?f=67

Good luck.
Hi Nick,

Sorry for not ebing so clear but i do have AE. i should have stated that beofre. what would you suggest for AE?

Thanks.
__________________
www.basicproduction.co.uk
Liam Carlin is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Digital Compositing and Effects

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 02:39 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network