Playback issues with HD-DVD from DVD Studio Pro at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Distribution Center > DVD Authoring


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 16th, 2008, 05:52 PM   #1
Tourist
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vermont, USA
Posts: 123
Playback issues with HD-DVD from DVD Studio Pro

I followed the instructions on creating an HD-DVD using Compressor and DVD Studio Pro.

It's a 720p project encoded with the H264 setting in Compressor. The .mov file plays fine in QT player.

The movie plays fine in DVD Studio Pro's simulator mode but as soon as I build it, the playback stalls at pretty regular 1 second intervals when trying to play it back using the DVD player application (not even burned to a disk, just opening the TS file)

I'm using an 8 core with 5 gigs of ram so I don't think it's my hardware....

ideas?
Andrew Wilson is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Distribution Center > DVD Authoring

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:25 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network