Stills in FCPX ?? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Pro X

Final Cut Pro X
The latest version of FCP from Apple.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 27th, 2011, 10:00 PM   #1
Major Player
 
Join Date: May 2006
Location: australia
Posts: 407
Stills in FCPX ??

Hello all, has any one worked out how to make a still from a video clip, old FCP7 (Shift N) and just drop it on to the timeline, i used this function a lot !! any ideas on how to do it now ??
__________________
Rob.
www.rpbproductions.com
robert@rpbproductions.com

HD101/G5 Mac/4gig Ram/1TB HDD/30" Cinema Display/FCP.
Robert Bale is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2011, 10:24 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2002
Location: Melbourne, FL
Posts: 171
Re: Stills in FCPX ??

Here in the on-line manual: http://help.apple.com/finalcutpro/mac/10.0/#ver4e33eee
__________________
esquared
Eric Emerick is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Pro X

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:10 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network