Syncing clips in timeline at

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Pro X

Final Cut Pro X
The latest version of FCP from Apple.

Thread Tools Search this Thread
Old May 28th, 2013, 09:50 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Feb 2005
Location: nashville, TN
Posts: 107
Syncing clips in timeline

Is there anyway to sync clips once they are in the timeline?
Derek Grimes is offline   Reply With Quote
Old May 29th, 2013, 10:59 AM   #2
Inner Circle
Join Date: Dec 2005
Location: New York City
Posts: 2,501
Re: Syncing clips in timeline

Compound clips. You have to manually sync them but once you have done whatever you need to, they stay in sync no matter what you do in the main timeline.
William Hohauser - New York City
Edit/Camera/DCP production/Animation
William Hohauser is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Pro X

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 04:03 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network