Render FCE at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 9th, 2007, 01:47 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2007
Location: Austin, Texas
Posts: 80
Render FCE

I am trying to render a clip and FCE says I don't have enough disk space. I have 35gigs free in Hardrive and a huge external where the scratch is. ???

MBP 2.16, 2 gigs ram, FCE, 1t mybook external
Tobin Strickland is offline   Reply With Quote
Old August 9th, 2007, 09:42 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2007
Location: Buffalo, New York
Posts: 157
Quote:
Originally Posted by Tobin Strickland View Post
I am trying to render a clip and FCE says I don't have enough disk space. I have 35gigs free in Hardrive and a huge external where the scratch is. ???

MBP 2.16, 2 gigs ram, FCE, 1t mybook external

check your scratch disks
Nate Benson is offline   Reply With Quote
Old August 10th, 2007, 07:22 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2007
Location: Austin, Texas
Posts: 80
I'm guessing that my external scratch disk was sleeping. ...for some reason that happens alot.
Tobin Strickland is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 04:30 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network