MacBookPro HD screen problem? at

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old August 31st, 2007, 02:30 PM   #1
Major Player
Join Date: Apr 2007
Location: Tucson, AZ
Posts: 267
MacBookPro HD screen problem?

I just bought a new 17' MBP with the HD screen upgrade. When looking at video in FCE screen a "horizontal line" appear moving upward on several scenes.
It is on my transfert scenes from my Canon A1. But also appear on the video scenes provided with the dvd for FCE training.
Anyone has a clue?
Robert Morane is offline   Reply With Quote
Old September 7th, 2007, 09:09 PM   #2
Regular Crew
Join Date: Dec 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 40
I am having the same problem on my 15. It doesn't show on export. I am looking for a solution but haven't found one.
Panasonic HVX200, JVC HD-100U, Canon GL-2, Dual 2.7 G5, MBP 2.2, FCP Studio 2
Randall Brown is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 05:12 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network