lost sound at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old December 15th, 2007, 01:51 PM   #1
New Boot
Join Date: May 2005
Location: Imperial Valley
Posts: 17
lost sound

no more sound in fcp 5.0 I can adjust all the way up and see the change but still no sound. can anyone help? Darrell
Attached Thumbnails
lost sound-picture-1.jpg  
Darrell Cornett is offline   Reply With Quote
Old December 15th, 2007, 04:26 PM   #2
Major Player
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto Ontario Canada
Posts: 239
Looks like you might have something to render .. have you tried that?
Victor Kellar is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 07:59 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network