PPRO -Bootcamp- MAC at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old March 30th, 2008, 10:32 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Mar 2004
Location: Carrollton, Texas
Posts: 145
PPRO -Bootcamp- MAC

I have searched and haven't found the answer, so I'm asking: will Premiere 1.5.1 run on any new Mac with bootcamp? Any special cards needed? Problems? Thank you.
David Clark is offline   Reply With Quote
Old March 31st, 2008, 11:02 AM   #2
Major Player
Join Date: Nov 2005
Location: Golden, Colorado
Posts: 319
I have had Premiere Pro 1.0 run on my Bootcamp using Windows XP Pro on my Mac. Didn't seem to have a problem. Things ran normally. Was able to capture footage via firewire.
Jeff Zimmerman www.m3films.com
News and Documentary Filmmaker
Jeff Zimmerman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 03:04 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network