PPRO -Bootcamp- MAC at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 30th, 2008, 10:32 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2004
Location: Carrollton, Texas
Posts: 145
PPRO -Bootcamp- MAC

I have searched and haven't found the answer, so I'm asking: will Premiere 1.5.1 run on any new Mac with bootcamp? Any special cards needed? Problems? Thank you.
David Clark is offline   Reply With Quote
Old March 31st, 2008, 11:02 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Nov 2005
Location: Brighton, Colorado
Posts: 348
I have had Premiere Pro 1.0 run on my Bootcamp using Windows XP Pro on my Mac. Didn't seem to have a problem. Things ran normally. Was able to capture footage via firewire.
__________________
Jeff Zimmerman || Video Guy || Positive Thinker || Canon C300 MkII || 1DXII
www.m3films.com
Jeff Zimmerman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 04:57 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network