media manager problem at

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old November 11th, 2008, 03:45 AM   #1
New Boot
Join Date: Jan 2008
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 24
media manager problem

Hi guys,
Im trying to media manage a whole load of films onto a couple of hard drives and it was working fine for a time, but now all of a sudden any project i try the media manager says there is no media to manage although i can see everything in front of me! Everything is connected and the timeline selected- anything that could be a really obvious mistake. Any ideas of anything i could try or where i might be going wrong?
cheers for any help,
Sandy Watt is offline   Reply With Quote
Old January 9th, 2009, 01:50 PM   #2
Major Player
Join Date: Nov 2005
Location: Golden, Colorado
Posts: 319
Make sure you media managing mode is not set to Offline. If its set to offline it will not include the media in the media managed project.
Jeff Zimmerman
News and Documentary Filmmaker
Jeff Zimmerman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 07:09 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network