Audio disappears? at

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Thread Tools Search this Thread
Old February 20th, 2009, 03:22 PM   #1
New Boot
Join Date: Dec 2008
Location: Vancouver, Canada
Posts: 16
Audio disappears?

This happened a while ago, and I never got it resolved (ended up exporting it with sound in aftereffects which took hellishly long especially on 1 gig of ram). Basically the workflow for this was: Put two clips (no sound) into FCP, export, use in Logic to generate sound, add exported sound back into FCP. What ended up happening was that in the exported file the sound disappeared once it hit the second clip. It was fine in the project. Luckily this was only a 30 second clip, but I tried it for an entire day with no resolution. I'm wondering if anyone's had a similar problem before (and found a solution). I like FCP for editing and I like Logic for sound, and it seems ridiculous to have to use a different editor out of fear of this problem.
Ian Wood is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 07:55 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network