Clone my OS at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 7th, 2010, 07:26 AM   #1
Inner Circle
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rhode Island
Posts: 3,936
Clone my OS

Robert,

Will your sticky up top still work if my OS boot disk is 10.4.10 and my OS on the system drive is 10.5.8?
__________________
Paul Cronin
www.paulcroninstudios.com
Paul Cronin is offline   Reply With Quote
Old January 7th, 2010, 09:57 AM   #2
Go Go Godzilla
 
Join Date: Nov 2004
Location: Scottsdale, AZ USA
Posts: 2,757
Images: 15
It should work perfectly; the boot disk is just serving as a method to boot away from your internal drive and get access to Disk Utility. The functionality is the same from v4 to v6 OS.
Robert Lane is offline   Reply With Quote
Old January 7th, 2010, 12:38 PM   #3
Inner Circle
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rhode Island
Posts: 3,936
Thanks Robert thought it was better to ask first. I have a spare external HD that will now use to keep a clone all the time of my system drive.
__________________
Paul Cronin
www.paulcroninstudios.com
Paul Cronin is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 06:52 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network