migrating sequences between different computers at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 8th, 2011, 12:32 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Aug 2008
Location: St. John's Newfoundland Canada
Posts: 34
migrating sequences between different computers

Is there an easy way to take a roughed in sequence cut in FCP7 and bring it into a different FCP 7 system to finish the edit without any media going offline. Another company has asked me to do some editing for them and I want to be able to handle it seamlessly.
Darryl Murphy is offline   Reply With Quote
Old June 8th, 2011, 01:28 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ontario, California
Posts: 307
Re: migrating sequences between different computers

The workflow for this is use an external hard drive and set FCP capture scratch, render scratch, etc.everything in the external hard drive. Be sure that when you transfer footage from your camera all goes to the external hard drive, and your set.
Rickey Brillantes is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 02:07 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network