no audio in viewer - FCP7 multi clip at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 5th, 2013, 02:08 PM   #1
Trustee
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 1,684
no audio in viewer - FCP7 multi clip

I've just gone back to a project I left a few months ago. It worked fine at that time so I'm sure I've solved this before and just forgtton how to use multiclip or exactly how I set it up.
The problem: I'm unable to hear any audio when I am in the viewer and the multclip window is playing.
Its a concert and the only audio I have at all in the timeline is from Camera 1 ( of 6).
This is probably very basic.
Audio plays fine in the canvas but then I am only seeing one camera at a time

BTW - I only see the Blue outline around my clips, no Green. Isn't green supposed to indicate which clip is playing the audio?
Leonard Levy is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 12:15 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network