FCP to AE exchange at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 29th, 2006, 12:15 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 230
FCP to AE exchange

Is it possible to export FCP project and import the sequence in AE? If so how is that possible?

Well of course that all is on MAC.

Levan
__________________
____________

www.sarke.ge
----------------
____________
Levan Bakhia is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2006, 12:50 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Apr 2004
Location: Los Angeles, USA
Posts: 539
Automatic Duck Pro Export.

www.automaticduck.com
Shane Ross is offline   Reply With Quote
Old July 31st, 2006, 11:58 AM   #3
Major Player
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 230
thanks, works great :*)
__________________
____________

www.sarke.ge
----------------
____________
Levan Bakhia is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 08:36 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network