Video and Audio monitoring latency issue - 5.1 Audio at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 17th, 2007, 09:34 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2004
Location: United States
Posts: 35
Video and Audio monitoring latency issue - 5.1 Audio

A question for all you pro's out there...
I am currently using Final Cut Studio on a Mac Pro with Decklink HD Extreme and a M-Audio Firewire 410. My output settings in FCP are having the Decklink for video viewing on a HD Monitor, and Using the firewire 410 for a multichannel audio output. I seem to be having a sync issue with the video and audio not in sync. Does anyone know how I might can correct this?


Any ideas?

Thanks for any help!
Bob
Bob Stovall is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 04:23 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2007
Location: bridgeport ct
Posts: 161
Dejavu!

Is this the same post???????? did you try checking your m-audios settings? buffers should be at 256
__________________
"Catering to all of your needs, from A to V."
Sam Rosado is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:21 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network