Can you export a sequence from Final Cut Pro to Final Cut Express? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Final Cut Suite
Discussing the editing of all formats with FCS, FCP, FCE


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 21st, 2007, 06:25 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Mar 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 10
Can you export a sequence from Final Cut Pro to Final Cut Express?

I have a friend with Final Cut Pro who logged a tape for me with Final Cut Pro. She gave me the tape and then emailed to me the sequence and I tried to open it with Final Cut Express figuring I could capture the footage based on the logged clips. I got a "General Error 41". I am guessing that that could mean that I cannot open a FCP sequence in FCE. Is there a way to export log information from a FCP to a FCE project?

Chuck
Chuck Peterson is offline   Reply With Quote
Old June 21st, 2007, 06:50 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto Ontario Canada
Posts: 239
You can usually go from FCE to FCP (as long as the versions are relatively recent to one another) but you can't go from FCP to FCE as you found out.
Victor Kellar is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Apple / Mac Post Production Solutions > Final Cut Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:01 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network