No image at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > High Definition Video Acquisition > General HD (720 / 1080) Acquisition

General HD (720 / 1080) Acquisition
Topics about HD production.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 1st, 2005, 07:37 AM   #1
New Boot
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 17
No image

Im having a strange problem here. I try to play some .mov files (HDV 1920x1080) shoot with a Sony Z1 on my Imac G5.

But all I got is sound and no images ! On every other computer I tried it (friends,school) its working fine, but not on my home computer !

What could cause that ??
Hugo Leveille is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2005, 07:53 AM   #2
Wrangler
 
Join Date: Jan 2005
Location: Boulder, CO
Posts: 3,012
if you have not upgraded your computer's quicktime player to version 7.0 or higher, you will get sound without image, if your file is compressed in H.264. that's one possibility.
Meryem Ersoz is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2005, 07:54 AM   #3
New Boot
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 17
Thanks for the reply

I have quicktime version 7.0.3
Hugo Leveille is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > High Definition Video Acquisition > General HD (720 / 1080) Acquisition

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 08:01 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network