Mode Change at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HD Series Camera Systems

JVC GY-HD Series Camera Systems
GY-HD 100 & 200 series ProHD HDV camcorders & decks.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 12th, 2006, 01:04 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: LaSalle Ontario Canada
Posts: 289
Images: 5
Mode Change

Since my camera came back from the free "a" upgrade it's show the "Mode Change" message when I switch to VTR mode. I read a lot about this problem before, but I never payed attention on it, because I didn't have this problem. Now I have it, but I can't find any answer on this problem here.

Somebody can help??

Thanks: Laszlo
Laszlo Horvath is offline   Reply With Quote
Old September 12th, 2006, 01:47 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Apr 2005
Location: Santa Cruz, CA
Posts: 1,116
[QUOTE=Laszlo Horvath]Since my camera came back from the free "a" upgrade it's show the "Mode Change" message when I switch to VTR mode. /QUOTE]

The same happened to me. I never had the message before and now it shows every time I press "Play". While annoyining, it doesn't seem to cause any harm. Maybe we can get more info from Carl?
__________________
Paolo http://www.paolociccone.com
Demo Reel
Paolo Ciccone is offline   Reply With Quote
Old September 12th, 2006, 03:13 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: May 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 114
I got this when already having the "A" version. The only way to fix it is to have the firmware re-done. I truly wish there was some sort of JVC SDK we technical users can recieve, so we don't have to rely on the company to fix it.
Matt Setnes is offline   Reply With Quote
Old September 12th, 2006, 03:38 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Apr 2004
Location: Kelowna BC Canada
Posts: 706
Matt, did you have the firmware re-done? What did you do? Did JVC also re-calibrate your camera for SSE?
__________________
www.ascentfilms.com
Jiri Bakala is offline   Reply With Quote
Old September 12th, 2006, 04:28 PM   #5
Regular Crew
 
Join Date: May 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 114
Yea, firmware redone, and haven't gotten around for a calibration yet, I suppose I should, I put it off too long. I should of asked for calibration be done concurrently with the firmware, oh well.
Matt Setnes is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HD Series Camera Systems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:26 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network