"CHANGING MODE" serious playback problem... - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HD Series Camera Systems

JVC GY-HD Series Camera Systems
GY-HD 100 & 200 series ProHD HDV camcorders & decks.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 3rd, 2006, 10:01 PM   #16
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: LaSalle Ontario Canada
Posts: 289
Images: 5
This problem sterted after the "A" upgrade

I already posted this problem a month ago here on this forum.

http://www.dvinfo.net/conf/showthread.php?t=75337

Before the "A" upgrade I never had it. Now with the "A" upgrade this problem just started.
What can I do Carl?

Thanks Laszlo
Laszlo Horvath is offline   Reply With Quote
Old October 3rd, 2006, 10:24 PM   #17
Trustee
 
Join Date: Apr 2005
Location: Santa Cruz, CA
Posts: 1,116
Quote:
Originally Posted by Laszlo Horvath
I already posted this problem a month ago here on this forum.

http://www.dvinfo.net/conf/showthread.php?t=75337

Before the "A" upgrade I never had it. Now with the "A" upgrade this problem just started.
What can I do Carl?
I have the same, camera started going to "Changing mode" after I got it back from the "A" upgrade. Something happened to a bunch of upgrades. At this point I rather have it as it was before. Carl, any possibility to have this fixed soon?

TIA
__________________
Paolo http://www.paolociccone.com
Demo Reel
Paolo Ciccone is offline   Reply With Quote
Old October 3rd, 2006, 10:29 PM   #18
JVC America
 
Join Date: Mar 2005
Location: McKinney, TX
Posts: 516
Quote:
Originally Posted by Laszlo Horvath
I already posted this problem a month ago here on this forum.

http://www.dvinfo.net/conf/showthread.php?t=75337

Before the "A" upgrade I never had it. Now with the "A" upgrade this problem just started.
What can I do Carl?

Thanks Laszlo
Laslow, the upgrade has many elements to it. It's possible that part of the upgrade did not take properly. I have heard of this happing once in the U.S. One of the posters on the other thread you referred to also said something similar. Have you contacted the tech support people in Canada? It will probably need to go into service to check the updates. That's your course of action.

I do not have the Canada support info. Perhaps Tim can help with that info.

Regards, Carl
__________________
Carl Hicks
JVC Professional Products Company
Carl Hicks is offline   Reply With Quote
Old October 3rd, 2006, 10:31 PM   #19
JVC America
 
Join Date: Mar 2005
Location: McKinney, TX
Posts: 516
Quote:
Originally Posted by Paolo Ciccone
I have the same, camera started going to "Changing mode" after I got it back from the "A" upgrade. Something happened to a bunch of upgrades. At this point I rather have it as it was before. Carl, any possibility to have this fixed soon?

TIA
Paolo,

Just send it back to service in Cypress, with a note explaining the symptom.

Regards, Carl
__________________
Carl Hicks
JVC Professional Products Company
Carl Hicks is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 01:24 AM   #20
Trustee
 
Join Date: Apr 2005
Location: Santa Cruz, CA
Posts: 1,116
Quote:
Originally Posted by Carl Hicks
Just send it back to service in Cypress, with a note explaining the symptom.
Thank you Carl.
__________________
Paolo http://www.paolociccone.com
Demo Reel
Paolo Ciccone is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 03:36 AM   #21
Major Player
 
Join Date: Aug 2006
Location: Manchester, UK
Posts: 755
Thanks Carl - I'll investigate further - do you know of any team in Germany carrying out these upgrades - the shop specifically mentioned the 'software' was upgraded in Germany on this batch of HD100's...
I haven't had a problem with the cam as yet, although a series of quick stop and starts via capturing on QTime caused a tape stuck error - just turned the JVC on and off and the error was eliminated.
David Scattergood is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 06:48 AM   #22
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: LaSalle Ontario Canada
Posts: 289
Images: 5
Quote:
Originally Posted by Carl Hicks
Laslow, the upgrade has many elements to it. It's possible that part of the upgrade did not take properly. I have heard of this happing once in the U.S. One of the posters on the other thread you referred to also said something similar. Have you contacted the tech support people in Canada? It will probably need to go into service to check the updates. That's your course of action.

I do not have the Canada support info. Perhaps Tim can help with that info.

Regards, Carl

Thanks Carl.

I bought the cameras in the States from Armato's, so look like I need to send back to Cypress.
The only problem is I can't send back till mid November, when my season will end. That's will be OK?

Please let me know.

BTW: My name is Laszlo. But it's not the biggie.... Once you get it may you never forget it. It's hungarian.
Laszlo Horvath is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2006, 09:50 AM   #23
Regular Crew
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Posts: 164
Quote:
Originally Posted by Carl Hicks
Carl, any parts that your camera might have needed for the upgrade were very small, internal parts. You would not see any physical differences on the outside of the camera.

Regards, Carl Hicks
Thanks Carl.
Carl Martin is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 05:22 AM   #24
Major Player
 
Join Date: Nov 2005
Location: Belgium
Posts: 695
I have seen the 'bag' with components for my upgrade. It was a short wire and a new resistor they had to replace on the processor circuitboard.
Marc Colemont is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 11:54 PM   #25
JVC America
 
Join Date: Mar 2005
Location: McKinney, TX
Posts: 516
Quote:
Originally Posted by Laszlo Horvath
Thanks Carl.

I bought the cameras in the States from Armato's, so look like I need to send back to Cypress.
The only problem is I can't send back till mid November, when my season will end. That's will be OK?

Please let me know.

BTW: My name is Laszlo. But it's not the biggie.... Once you get it may you never forget it. It's hungarian.
To save yourself the upgrade charge, just get it in before the warranty runs out.
__________________
Carl Hicks
JVC Professional Products Company
Carl Hicks is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HD Series Camera Systems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:23 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network