Firmware update for GY-HM100 / GY-HM700 - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HM 600/700/800 Series Camera Systems

JVC GY-HM 600/700/800 Series Camera Systems
GY-HM6xx, HM7xx and HM8xx ProHD camcorders & decks.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 19th, 2009, 09:09 AM   #16
JVC
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
New firmware is now posted for both the GY-HM100 and GY-HM700 cameras.

JVC Professional Customer Support - Product Upgrades

Dave Walton
Asst. Vice President Marketing Communications
JVC U.S.A.
David Walton is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 10:00 AM   #17
Regular Crew
 
Join Date: May 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 73
I just applied the firmware update to my HM700 and it went without a hitch.

Don Smith
NewsVideo.com
Donald Smith is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 10:52 AM   #18
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2009
Location: France (Normandy)
Posts: 42
the update

guess what not working for me !!!

We are unable to determine current version of software you have. Click here to go back and try again.




Why me !!!!!!!!!!

;-(
Mike Laisney is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 11:59 AM   #19
Regular Crew
 
Join Date: May 2006
Location: Seattle, WA
Posts: 27
I get the same error screen as Mike. So far no go.
Jon Ward is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 12:02 PM   #20
Regular Crew
 
Join Date: May 2009
Location: Schwabach (Germany - Bavaria)
Posts: 199
I think it works only on US Models and not in europe.
Whats improved with the update?
Eric Deyerler is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 01:22 PM   #21
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2009
Location: France (Normandy)
Posts: 42
Jon is from Seattle so it's not the case
Mike Laisney is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 01:35 PM   #22
Regular Crew
 
Join Date: May 2009
Location: Schwabach (Germany - Bavaria)
Posts: 199
Or it is not necessary for the Cams built until June.
And the update works only for the HM700 from
the first release in March/April.
Eric Deyerler is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 01:54 PM   #23
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2009
Location: France (Normandy)
Posts: 42
wait and see Eric :-)
Mike Laisney is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 02:22 PM   #24
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nazareth, Pennsylvania
Posts: 96
Did not work on mine either. Tried several attempts and still got the same.

My numbers in order from top to bottom were:(V) 0106, 0106, 0200, 0100, 0103, 0101, 0100, & 0102.

Just got my unit from B&H about a month ago.

Steve,
Bethlehem, Pa.
Steve J. Nordahl is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 02:37 PM   #25
Trustee
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burbank
Posts: 1,811
It did not work for me, either.

U.S. Camera. Bought before June.
Jack Walker is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 02:52 PM   #26
New Boot
 
Join Date: Jun 2009
Location: Petaluma CA
Posts: 12
I also can't get it to work on the web page. I enter my camera info as follows:

But also get the message that it can't figure out my software version. Bummer, not very confidence inspiring JVC! If my firmware is already up to date, it should tell me that.
Attached Thumbnails
Firmware update for GY-HM100 / GY-HM700-picture-1.jpg  
Tim Nielsen is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 02:59 PM   #27
Regular Crew
 
Join Date: May 2009
Location: Schwabach (Germany - Bavaria)
Posts: 199
The same message from JVC-site:
We are unable to determine current version of software you have. Click here to go back and try again.

I see I've got the same as American HM700U, my
Version was 0106, 0106, 0200, 0100, 0103, 0101, 0100, 0102
Eric Deyerler is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2009, 03:07 PM   #28
Trustee
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burbank
Posts: 1,811
Quote:
Originally Posted by Tim Nielsen View Post
I also can't get it to work on the web page. I enter my camera info as follows:

But also get the message that it can't figure out my software version. Bummer, not very confidence inspiring JVC! If my firmware is already up to date, it should tell me that.
I have the same numbers, and as the site suggests, I left out the decimal point... those this didn't help.
Jack Walker is offline   Reply With Quote
Old August 20th, 2009, 10:29 AM   #29
JVC
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
Please try again. This morning we loaded in additional versions of the firmware, so the system should now recognize most cameras.

http://pro.jvc.com/prof/support/productupdate.jsp

David Walton
JVC
David Walton is offline   Reply With Quote
Old August 20th, 2009, 10:52 AM   #30
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2009
Location: France (Normandy)
Posts: 42
it's working now David
thanks

PS: did you get my mail ?
Mike Laisney is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > JVC ProHD & MPEG2 Camera Systems > JVC GY-HM 600/700/800 Series Camera Systems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 07:53 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network