Tape causing problem at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > The Long Black Line

The Long Black Line
Tape, tape and more tape; and decks; HDV, DV, VHS and more.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 28th, 2006, 11:40 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2005
Location: Kingston, Ontario
Posts: 96
Tape causing problem

Maybe someone has seen this before. I did a shoot the other night, it was just for fun so it's not a big deal, just had me baffled for a bit. I used my JVC HD10 with the same brand of tape that I always use. It was however the second run through for the tape ( For important shots I don't reuse). Anyway I have a 5 min clip with no breaks. When I watch it from the cam it works great, however when I try to capture it breakes it into different clips...When I test another tape it works fine. Does the tape pick up the breaks from the first recording...Is that possible. Just wondering if anyone has seen that before. It's the first time I have seen it. Using the Hd capture Utility that cam with the camera. Normally works well. Any ideas or input would be great.
Darrin McMillan is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > The Long Black Line

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:52 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network