AE Question at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > Non-Linear Editing on the PC

Non-Linear Editing on the PC
Discussing the editing of all formats with Matrox, Pinnacle and more.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 17th, 2003, 08:06 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Jul 2003
Location: Norther VA
Posts: 163
AE Question

I have a project in AE that consists of some lines that move around, and i want to zoom into one of thos lines so the lines take up the whole screen. I tried to do this in a few different ways and i wasn't working. I used cameras and a few other position things. Can anyone help me out.?????????????????
Mike Zorger is offline   Reply With Quote
Old November 17th, 2003, 08:42 AM   #2
Regular Crew
 
Join Date: May 2003
Location: Hays, KS
Posts: 188
Have you tried scaling the line you want to zoom into?

If you are dead set on using 3D layers and a camera layer, make sure you adjust the Point of Interest for the camera at the line you want to zoom into, and then move the camera along the Z-axis until the line fills the screen.

Cheers
__________________
Stephen Schleicher
www.stephenschleicher.com
Stephen Schleicher is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > Non-Linear Editing on the PC

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:35 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network