Annoying frame problem at

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > Non-Linear Editing on the PC

Non-Linear Editing on the PC
Discussing the editing of all formats with Matrox, Pinnacle and more.

Thread Tools Search this Thread
Old September 6th, 2006, 04:55 AM   #1
Regular Crew
Join Date: Dec 2004
Posts: 73
Annoying frame problem

I am using Avid Pro and have sped up two different clips by 5000% (Sunrise).
Anyway when I put them together in the timeline they are fine, BUT when I put a transition between them, there’s a frame there that shouldn’t be and it gets in the way.

The frame is right in the middle of the two clips, and it is material that I have edited out in the source window before splicing on the timeline.

Its strange how its there with an effect, but not there otherwise. I have tried lifting/extracting the frame to no luck.

Any help on what’s going on would be much appreciated

Thank you
Simon Antoniou is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > Non-Linear Editing on the PC

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 06:54 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network