converter SDI to composite at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Open DV Discussion
For topics which don't fit into any of the other categories.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 14th, 2007, 11:26 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2007
Location: Austin, TX
Posts: 26
converter SDI to composite

Anyone know if this is possible?

if not what about component to composite.
Russell Banks is offline   Reply With Quote
Old November 14th, 2007, 01:36 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Oct 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 262
SDI to composite or component

http://www.dtl-broadcast.com/broadcast_dacs.htm

Here is one solution to both of your questions.
Gerry Gallegos is offline   Reply With Quote
Old November 14th, 2007, 01:49 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Oct 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 262
converters

We also use the AJA brand converters as well. they seem to be a bit better.
Gerry Gallegos is offline   Reply With Quote
Old November 14th, 2007, 02:53 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2007
Location: Austin, TX
Posts: 26
Awesome thanks for the quick help.
Russell Banks is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:05 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network