Fcp error. Help please? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Open DV Discussion
For topics which don't fit into any of the other categories.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 1st, 2009, 07:38 AM   #1
New Boot
 
Join Date: Jan 2009
Location: Pretoria South Africa
Posts: 11
Fcp error. Help please?

I recently bought my 2nd Macbook Pro as well as final cut studio 2. On my first I had final cut express for a year and put a lot of work through it. There is now an unfinished project from Final cut express that I would like to complete on my new system. The only problem is that when I try and open my project in FCP 6 it says that the file is to new for the application. I need urgent help! I do not understand how a project done in final cut express can be to new for FCP 6? Am I doing something wrong?
Melcom van Staden is offline   Reply With Quote
Old April 4th, 2009, 01:49 AM   #2
New Boot
 
Join Date: Jan 2009
Location: Pretoria South Africa
Posts: 11
I found some updates and got it to work.
Melcom van Staden is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 02:47 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network