Panasonic AG-EZ30UP problem at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Open DV Discussion
For topics which don't fit into any of the other categories.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 20th, 2005, 07:26 PM   #1
Tourist
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Panasonic AG-EZ30UP problem

Hello. I own a Panasonic AG-EZ30UP that I bought from eBay a
little while ago. It was working very well until yesterday. Upon
playback of any DV tape there are large bold residual lines, and the
camera plays, but it plays behind these lines. This also occurs when
connected to a TV or a PC via firewire. It hasnt been dropped or
damaged. For taping it works very well and there are no problems, only
in VCR function. Thanks in advance.
Shoby Abdi is offline   Reply With Quote
Old June 22nd, 2005, 03:52 AM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2004
Location: Bjelovar, Croatia
Posts: 153
Have you tried to clean the heads with head cleaning tape? If not, this may help you. If problem persist only way to go is service senter.
__________________
XM2
Sony DXC637P BetaSP
Darko Flajpan is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:08 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network