Clear Scan in Camera Setup at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Open DV Discussion
For topics which don't fit into any of the other categories.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 22nd, 2012, 11:31 AM   #1
Tourist
 
Join Date: Mar 2012
Location: Nieuwkerken - Belgium
Posts: 1
Clear Scan in Camera Setup

My Canon XH A1s has in the menu an item 'Clear Scan' to tape a monitor or TV. This option is dimmed on my camera. Are there persons with the same camera and are willing to see in the Camera Setup? Thanks.
Paul Moortgat is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2012, 01:59 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Nov 2008
Location: Miami, FL USA
Posts: 1,483
Re: Clear Scan in Camera Setup

I believe it's not available unless you make the appropriate manual settings first, see manual page attached:
Attached Thumbnails
Clear Scan in Camera Setup-clearscan.jpg  
Battle Vaughan is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:08 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network