Software DV switcher? at

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Open DV Discussion
For topics which don't fit into any of the other categories.

Thread Tools Search this Thread
Old February 2nd, 2006, 06:18 AM   #1
Major Player
Join Date: Feb 2004
Location: St.Thomas, Ontario, CANADA
Posts: 427
Software DV switcher?

Is there such a thing?

I have a project at the end of the month to video, and I would like to run two cameras and switch on the fly. What is the easiest and most affordable way to accomplish this?
Are there any software switchers out there that would take two firewire feeds into my laptop and allow me to switch them on fly direct to an external hard drive? What about audio? Is it possible to have two video sources, but have the audio coming from just one camera for the entire production?
I really do not want to have to edit this after the fact this year.

Toogood Studios
Jeff Toogood is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2006, 07:00 AM   #2
Join Date: Dec 2002
Location: Mays Landing, NJ
Posts: 11,461
See the following thread:
Boyd Ostroff is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > Open DV Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 08:36 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network