FCP Direct Capture shows diff rez at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Panasonic P2HD / AVCCAM / AVCHD / DV Camera Systems > Panasonic P2HD / DVCPRO HD Camcorders

Panasonic P2HD / DVCPRO HD Camcorders
All AG-HPX and AJ-PX Series camcorders and P2 / P2HD hardware.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 19th, 2007, 08:32 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Mar 2007
Location: Temecula, CA
Posts: 12
FCP Direct Capture shows diff rez

When I set a sequence to DVCPRO HD why is FCP showing 960x720?

I am waiting for my P2 card and FCP update and just wanted to do some teathered tests. I can capture fine but the sequence properties are showing 960x720, DVCPRO HD 720p60, 13.9MB/sec.

Is this cause I'm still running FCP HD 4.5? Or am I doing something else wrong.

Regards

_Eric
Eric Santos is offline   Reply With Quote
Old April 19th, 2007, 11:51 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Jun 2006
Location: Savannah, GA
Posts: 456
That's because the 720 DVCPRO codec is 960x720.
Eric Darling is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Panasonic P2HD / AVCCAM / AVCHD / DV Camera Systems > Panasonic P2HD / DVCPRO HD Camcorders

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:53 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network