slo-mo on 320 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony ENG / EFP Shoulder Mounts

Sony ENG / EFP Shoulder Mounts
Sony PDW-F800, PDW-700, PDW-850, PXW-X500 (XDCAM HD) and PMW-400, PMW-320 (XDCAM EX).


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 7th, 2012, 12:59 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
slo-mo on 320

trying to do some slo-mo in camera when i go to Rec Function its all blacked out in the menu!! yes i know its something i have turned off or thats not on but can you point me in the right direction,

thanks Ian
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2012, 01:49 PM   #2
New Boot
 
Join Date: Apr 2010
Location: Capistrano Beach, CA
Posts: 16
Re: slo-mo on 320

Be sure that you are in the 720p mode first, in order to shoot 60fps.
Will not work if you in 1920x1080 mode.
Paul DeBaets is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2012, 03:31 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
Re: slo-mo on 320

thanks Paul

i tried this but still in the Rec function all the options are blacked out in the menu bit puzzled anybody?
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2012, 05:36 PM   #4
Major Player
 
Join Date: May 2008
Location: Knokke-Heist, Belgium
Posts: 963
Re: slo-mo on 320

In the 'Operation' menu ('OP'), go to 'rec function', then choose 'slow & quick'. This should be highlighted if the camera is set to 25p (or 30p in your case). S&Q motion does not work in interlaced mode, only in progressive. It does work, however in both 720 and 1080.
Luc De Wandel is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 03:35 AM   #5
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
Re: slo-mo on 320

Hi Luc

I have the camera set to 720p 25p when i go to rec fuction all is blacked out? is there something else iam missing

Thanks
Ian
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 04:52 AM   #6
Major Player
 
Join Date: May 2008
Location: Knokke-Heist, Belgium
Posts: 963
Re: slo-mo on 320

Q & S motion is only supported when using SxS cards. You're not using an SDHC adapter with SDHC cards, by any chance? You can also check if the camera is not set to HQ1440 instead of HD 1920. Q&S do not work in 1440 mode.
Luc De Wandel is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 06:22 AM   #7
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
Re: slo-mo on 320

Hi Luc

Yes iam using sxs cards and the camera is set to HD 1920 and i have unpluged nano and still the Rec function menu is blacked out, But i do know that cache record works as i have this assingned to one of my assign swiches which also on the Rec Function menu, Something must be set in the menu that stops it from showing the rec function or the camera is faulty but it has worked before HELP
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 06:25 AM   #8
Inner Circle
 
Join Date: Aug 2006
Location: Efland NC, USA
Posts: 2,315
Re: slo-mo on 320

Save your camera setup on a SxS card then do a factory reset on the camera. See if that makes the option available.

If so reload the setup file from the SxS card and see if you still have access to it. If not you know it is a setting and not a broken camera.
__________________
http://www.LandYachtMedia.com
Chris Medico is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 06:55 AM   #9
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
Re: slo-mo on 320

Thanks for the help I have sorted it now I canceled all my assign buttons and tried it again and the rec function is now operational so it must be something i had set to a assign switch

Thanks again
Ian
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 01:07 PM   #10
Major Player
 
Join Date: May 2008
Location: Knokke-Heist, Belgium
Posts: 963
Re: slo-mo on 320

glad to see the problem got solved. Cheers
Luc De Wandel is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 01:59 PM   #11
Major Player
 
Join Date: Sep 2004
Location: York, North Yorkshire, England.
Posts: 466
Re: slo-mo on 320

thanks Luc

will have to find which assign switch setting it would'nt work with

Thanks Ian
__________________
Ian Thomas.
Thomas Video Productions
Ian Thomas is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2012, 05:09 PM   #12
Major Player
 
Join Date: May 2008
Location: Knokke-Heist, Belgium
Posts: 963
Re: slo-mo on 320

Well, it's certainly not the cache function, because I can switch that off and on and the 'slow & quick rec' stays highlighted in both cases.
Luc De Wandel is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony ENG / EFP Shoulder Mounts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:13 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network