Master Reset on The 350 & 330 XDCAM? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony ENG / EFP Shoulder Mounts

Sony ENG / EFP Shoulder Mounts
Sony PDW-F800, PDW-700, PDW-850, PXW-X500 (XDCAM HD) and PMW-400, PMW-320 (XDCAM EX).


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 16th, 2007, 04:19 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
Master Reset on The 350 & 330 XDCAM?

Where is the absolute most factory restore/rest
located in the 350 & 330 XDCAMs?
Rob Stiff is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2007, 04:51 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Oct 2006
Location: Albuquerque, New Mexico
Posts: 292
Operations Menu then the Reset Page. You can then reset all settings to standard at the User level.

Also,
You can return all settings in the User Menu to the standard settings by displaying the user file page of the File menu, selecting User Preset, and then select yes to set all settings in the User menu to standard settings.
Bob Willis is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2007, 05:28 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
Bob, thank you for your reply.

My real problem is the I can't get my colors
to match from my 350 to match my 330s. When the
cameras are all reset the red levels are higher
on the 350 at default I am guessing.... All menu settings
appear the same from the reset 350 & 330s.

All cameras have the same lenses side by side white ballanced
and all reset, still have the problem...? Any suggestions?
Rob Stiff is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2007, 05:58 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Jan 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 475
How do you look at the footage? Maybe a Component/SDI difference?
Vincent Rozenberg is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2007, 06:39 PM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
The footage is looked at on Final Cut Pro with this problem.
The 330s have component out monitoring and the 350 has HD-SDI
monitor. All show the 350's native footage with more red in it than the 330's.
Rob Stiff is offline   Reply With Quote
Old March 19th, 2007, 11:00 PM   #6
Regular Crew
 
Join Date: May 2005
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 103
maybe different firmware?
maybe needs a reset in service menu?
Hornady Setiawan is offline   Reply With Quote
Old March 20th, 2007, 09:13 AM   #7
Wrangler
 
Join Date: Oct 2003
Location: DFW area, TX
Posts: 6,108
Images: 1
Quote:
Originally Posted by Rob Stiff View Post
The footage is looked at on Final Cut Pro with this problem.
The 330s have component out monitoring and the 350 has HD-SDI
monitor. All show the 350's native footage with more red in it than the 330's.
Okay, try this. Use FAM import from both the F330 and F350 to compare. That way, you're using the same method to capture, and the same codec for each camera. I'm thinking that the component vs. HDSDI methods of evaluation are somehow different. I don't have any solid proof, so that's why I suggested the FAM mode so that you eliminate as many variables as possible.

-gb-
Greg Boston is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony ENG / EFP Shoulder Mounts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:10 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network