"beep" sound since reset to default? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony HDV and DV Camera Systems > Sony VX2100 / PD170 / PDX10 Companion

Sony VX2100 / PD170 / PDX10 Companion
Topics also include Sony's TRV950, VX2000, PD150 & DSR250 family.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 12th, 2011, 02:12 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Nov 2009
Location: Norwood, MA
Posts: 252
"beep" sound since reset to default?

Hello all, since I reset my VX2100 to default settings, I get an occasional "beep" (almost like that sound of a watch when using as a stopwatch) during recording. I have turned the "beep" off in the settings, and my noise is not when starting to record, it seems to be whenever it feels like it. I am using a Beachtek XLR adapter, a shotgun mic and wireless lav mic. I must be missing something since it only started after i reset to default settings. Any thoughts/ideas/suggestions? Thanks all.
Darryn Carroll is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony HDV and DV Camera Systems > Sony VX2100 / PD170 / PDX10 Companion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:48 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network