Clips show up in Clip Browser but not transfer at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony XDCAM EX Pro Handhelds

Sony XDCAM EX Pro Handhelds
Sony PMW-300, PXW-X200, PXW-X180 (back to EX3 & EX1) recording to SxS flash memory.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 15th, 2010, 02:28 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2006
Location: Houston, TX United States
Posts: 39
Clips show up in Clip Browser but not transfer

Hello,

I've copied all the cards from a project to a drive. All of the footage imports fine except one card. There are several clips from this card and only one shows up in the Transfer tool but all of them show up and play in the Clip Browser app. Any ideas on how I can get these files to be recognized in Transfer?

Thanks
John

FCP 7.0.2
Xdcam Transfer ver 2.5.1
Mac Pro
John Carrithers is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2010, 03:17 PM   #2
Inner Circle
 
Join Date: Feb 2004
Location: Brooklyn, NY, USA
Posts: 3,782
FCP is up to date but your XDCAM Transfer is an antique.
Current version is 2.12.
Craig Seeman is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2010, 03:58 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2006
Location: Houston, TX United States
Posts: 39
I've updated to 2.12 and I'm still having the same results.
John Carrithers is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2010, 04:23 PM   #4
New Boot
 
Join Date: Jun 2010
Location: Gothenburg, Sweden
Posts: 5
Hi!
I think xdcam transfer has problems when ingesting clips.
I only use log and transfer inside fcp.
You can download a plugin for xdcam (for log and transfer) on the net.

/Petter
Petter Sand is offline   Reply With Quote
Old July 16th, 2010, 09:30 AM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2006
Location: Houston, TX United States
Posts: 39
This is the 1st time I've encountered a problem with XDCAM Transfer that I couldn't figure out in the 2+ years I've working with XDCAM footage. Regardless, I downloaded the plugin for Log and Transfer and it also only recognizes the one clip that Transfer saw and doesn't see the 7 other clips that should be there.

Any other help would be appreciated it. Otherwise I'm hosed.
Thanks,
John
John Carrithers is offline   Reply With Quote
Old July 16th, 2010, 12:27 PM   #6
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2006
Location: Houston, TX United States
Posts: 39
In case you're interested, the solution was to update XDCAM Browser software, then in Browser create a new folder on your drive and chose "import" from the file menu and navigate to the CLP folder and select the MP4 of the missing clip. Do this for each clip not showing up in log and transfer or XDCAM Transfer. Browser will then create new BRAV folders for each of the clips allowing you to import them.

JC
John Carrithers is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony XDCAM EX Pro Handhelds

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:21 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network