sxs issue at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony XDCAM EX Pro Handhelds

Sony XDCAM EX Pro Handhelds
Sony PMW-300, PXW-X200, PXW-X180 (back to EX3 & EX1) recording to SxS flash memory.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 14th, 2013, 11:42 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
sxs issue

shot a wedding last night with my ex1r . have never had any problems transferring clips via clip browser. had 2 32gb cards in the slots. when I connected cam to computer, it recognized clips in slot b, I saw them in viewfinder and in clip browser when I clikd on that drive.on slot a I saw those clipsin viewfinder before I hit the execute button. but the hour glass kept going and the small dot circle in the lower right hand corner of the clip browser window kept turning. any ideas, ive had no issues to this point
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2013, 11:49 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

also, some of the clips have an orange exclamation point in the box?any idea
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2013, 07:09 AM   #3
Inner Circle
 
Join Date: Aug 2006
Location: Efland NC, USA
Posts: 2,315
Re: sxs issue

Can the camera still play them back?
__________________
http://www.LandYachtMedia.com
Chris Medico is offline   Reply With Quote
Old July 16th, 2013, 02:29 AM   #4
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

yes it does, they finally loaded but it took longer than normal this time, had to turn cam on again
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 16th, 2013, 06:12 AM   #5
Inner Circle
 
Join Date: Aug 2006
Location: Efland NC, USA
Posts: 2,315
Re: sxs issue

Did you get a message from the camera to fix the files?

You should try to download them again now if they play in the camera.
__________________
http://www.LandYachtMedia.com
Chris Medico is offline   Reply With Quote
Old July 16th, 2013, 12:51 PM   #6
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

planning on doing that today and backing up on a separate drive, have another wedding this weekend , so I have to delete them.
any idea why one clip showed an orange ! ?
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 17th, 2013, 08:03 AM   #7
Inner Circle
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bracknell, Berkshire, UK
Posts: 4,957
Re: sxs issue

Is it a spanned clip across two cards?
__________________
Alister Chapman, Film-Maker/Stormchaser http://www.xdcam-user.com/alisters-blog/ My XDCAM site and blog. http://www.hurricane-rig.com
Alister Chapman is offline   Reply With Quote
Old July 17th, 2013, 10:41 PM   #8
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

no the clip is just in the middle of one card with the exclamation point on it
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 18th, 2013, 12:03 AM   #9
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2001
Location: San Diego CA. and New Orleans, Loiuisana
Posts: 355
Re: sxs issue

Is it possible you hit record before it was through writing?
Al Gardner is offline   Reply With Quote
Old July 18th, 2013, 01:08 AM   #10
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

maybe al, but ive been transferring my footage off sxs cards out of my ex1r since ive had, never had an issue.
hopefully wont happen again, I love this camera and the images it produces. its made me money ever since I bought it
Jim Stamos is offline   Reply With Quote
Old July 18th, 2013, 12:02 PM   #11
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2001
Location: San Diego CA. and New Orleans, Loiuisana
Posts: 355
Re: sxs issue

Jim,
I know what you mean. I shoot with the EX1R as well. And for the first time since I had the camera I ejected a card too early. Had 1 corrupt file. It wasn't important though I was just running a test for a live stream gig I have coming up. Still can't believe I did that.
Al Gardner is offline   Reply With Quote
Old July 18th, 2013, 11:46 PM   #12
Major Player
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 513
Re: sxs issue

ok, heres what seems to be happening. when I connect usb cable to the camera and clip browser is open, the message comes up on the computer recognizing both slots, in my case, drive L for the A slot and Drive N for the B Slot. when I clik on the Drive L to bring clips in the little dots in lower right hand corner continue to turn but clips never go in the window. When I switch to Drive N, they load up right away. So I had to move the card from A to B to load the clips. Now I don't understand why they don't load from Slot A even though both drives are acknowledged at the beginning showing Drive L and Drive N. any solutions at all on this. just happened for the first time.
Jim Stamos is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Sony XAVC / XDCAM / NXCAM / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Sony XDCAM EX Pro Handhelds

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 06:32 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network