Deshaker frustration at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 3rd, 2008, 06:27 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Feb 2006
Location: Perth, Western Australia
Posts: 414
Deshaker frustration

Hey guys,

maybe it's because I'm in PAL land or I don't know what, but deshaker looks fine in the timeline, but when I go to render it just comes out as solid black, any ideas?

thanks
Adam
Adam Letch is offline   Reply With Quote
Old January 4th, 2008, 01:29 AM   #2
Old Boot
 
Join Date: Aug 2002
Location: London UK
Posts: 3,528
Quote:
Originally Posted by Adam Letch View Post
. .maybe it's because I'm in PAL land or I don't know what, . .
Working fine here in London. No black frames.

Please render some standard un-DeShaked footage to test your process. You sure you are rendering the region of DeShake you've created? You rendering the region within the Loop region? You have set the Loop Region to render? Are you getting the Audio?

Dunno . ..

Grazie
Graham Bernard is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:51 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network