Can not capture video at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 17th, 2008, 08:33 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2006
Location: Yaad, Galilee
Posts: 117
Can not capture video

Hi,
I can't make vegas recognise my camera.
I get the message "device not available".
On the Preferences video tab I have only...
Use external video capture application radio button which won't work and don't have radio button for Use internal video capture application !
Anything else to look for ?
This is a Vegas 6.0d version. I am not sure , but I think that before upgrading to 6.0d I could capture.
Also Vegas movie studio can recognize the camera (and capture) on the same computer .
Thanks for your help.
sassi
Sassi Haham is offline   Reply With Quote
Old February 17th, 2008, 11:08 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Location: Hillsborough, NC, USA
Posts: 968
What kind of camcorder are you trying to capture from?
John Miller is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 04:20 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network