Problem Capturing in Vegas HDV at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 16th, 2008, 08:54 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 279
Problem Capturing in Vegas HDV

Hello,

I have a straight 30 minutes interview footage shot in HDV with Canon XHA1.
After I captured the footage with Vegas I noticed that the single clip was chopped into several clips.

Please tell me as how I can capture my footage in one clip?


Thanks
Matthew
__________________
Canon XHA1, Brevis 35mm, Manfrotto 028,501,Vegas Pro 10e
Matthew Amirkhani is offline   Reply With Quote
Old October 16th, 2008, 09:03 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Nov 2006
Location: Placentia, Calif
Posts: 549
Do you believe in cineform, try it its a free demo and it might help you
Hugh Mobley is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 08:40 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network