Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 13th, 2012, 11:46 AM   #1
Trustee
 
Join Date: Nov 2008
Location: spain
Posts: 1,169
Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

Hola guys,
it's been a long time i'm not writing on the forum....I have been very busy and i've been away from my land :(
but MM is back!
I have a question for you gurus. I'm using a Dell M6300 Prrecision with Vegas 10.0 and i use it with a secon DELL 24"" monitor. Now i wanted to know if i could attach a third monitor for color correction that should be an LCD to preview everything. I have an NVIDIA QUADRO fX 3600 and the back of my pc has these connections

Dell Precision M6300 Pagina 3 | BitCity.it
Do you think i could use it without connecting a firewire device?
Thx
Marcus Martell is offline   Reply With Quote
Old February 13th, 2012, 01:08 PM   #2
Jubal 28
 
Join Date: Mar 2005
Location: Wilmington, NC
Posts: 872
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

If you only have the VGA and DVI outputs, then no, you can't do a third monitor without firewire.
David Jimerson is offline   Reply With Quote
Old February 13th, 2012, 01:29 PM   #3
Trustee
 
Join Date: Nov 2008
Location: spain
Posts: 1,169
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

Hi Dave, the only firewire port that i have is this:
Dell Precision M6300 Core 2 Duo T7250 2.0GHz 1GB 80GB CDRW/DVD 17" XP Professional w/9-Cell Battery & Bluetooth Dell Precision M6300
Marcus Martell is offline   Reply With Quote
Old February 13th, 2012, 09:20 PM   #4
Jubal 28
 
Join Date: Mar 2005
Location: Wilmington, NC
Posts: 872
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

Looks pretty standard.
David Jimerson is offline   Reply With Quote
Old February 23rd, 2012, 06:53 AM   #5
Trustee
 
Join Date: Nov 2008
Location: spain
Posts: 1,169
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

Sorry my friend, so? I Won't be able???
Marcus Martell is offline   Reply With Quote
Old February 23rd, 2012, 11:04 PM   #6
Jubal 28
 
Join Date: Mar 2005
Location: Wilmington, NC
Posts: 872
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

It looks like you have a DVI port, a VGA port, and a firewire port.

Most consumer graphics cards (maybe every one) can support only two screens at once, so if you're using your external monitor and your laptop screen, you can't have a third monitor using the DVI or VGA ports.

So, you need to preview out through firewire.
David Jimerson is offline   Reply With Quote
Old February 25th, 2012, 01:29 AM   #7
Trustee
 
Join Date: Nov 2008
Location: spain
Posts: 1,169
Re: Setting up my workstation with 2 monitors plugged to my Dell m 6300 with Vegas 10

Ok then! Thx mate and Have a good weekend
Marcus Martell is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:14 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network