Capture HDV as DV in Vegas 7? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

What Happens in Vegas...
...stays in Vegas! This PC-based editing app is a safe bet with these tips.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 10th, 2007, 10:34 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2006
Location: Brooklyn
Posts: 29
Capture HDV as DV in Vegas 7?

I have not been having success cutting HDV on my Vegas 7 system. I am on a tight schedule, so I was wondering if it is possible to capture my HDV footage as DV in Vegas 7? I could cut this project as DV while I figure out how to use HDV without the system choking.

I shot on a Canon XH-A1 (will be capturing from that cam as well).

Thanks,
Jason
Jason Aumont is offline   Reply With Quote
Old February 10th, 2007, 11:00 AM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2006
Location: Brooklyn
Posts: 29
Figured It Out...Sorry.

There was an AUTO setting in the camera that was keeping me from Down Converting, but I switched it off.

Thanks anyways,
Jason
Jason Aumont is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Windows / PC Post Production Solutions > What Happens in Vegas...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 02:24 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network