DV Info Net

DV Info Net (https://www.dvinfo.net/forum/)
-   Avid Editing Family (https://www.dvinfo.net/forum/avid-editing-family/)
-   -   Problem with liquid seeing my canon???? (https://www.dvinfo.net/forum/avid-editing-family/143430-problem-liquid-seeing-my-canon.html)

Eddie Pelfrey February 9th, 2009 04:09 PM

Problem with liquid seeing my canon????
 
was hopeing upgrading to 7.2 would fix my problem but no



I have a Canon XH-A1 and a hv-30 niether of them will get recognized by Liquid

I can hook them both up to my Mac and I-movie will pick them up

I have checked all the camera settings but still nothing

Any help would be appriciated.



Eddie

Bryce Comer February 17th, 2009 11:42 PM

Hi Eddie,
I am not in front of my editing computer at the moment, but it may be that you have a setting wrong in the control panel. Ok, i'll have to do this from memory so i hope i don't lead you astray! Go to edit, control panel, then look at the settings there. Input should be ieee1394, if it is not, then that will probably be the problem.
Hope this helps,
Bryce

Richard Gooderick February 18th, 2009 03:42 AM

Eddie
I think Bryce has probably identified the problem but do say if it doesn't work.
You want to look at System Settings in your Control Panels (found under the Edit Tab at top of screen).
You can also get to it via the Live Output icon - the video monitor icon at bottom right of screen.
Liquid picks up my XH A1 without any trouble.

George Angeludis March 23rd, 2009 09:24 AM

Try this also.
Leave HV30 open and connected with Liquid 7.2.
Then close Liquid not the camera and reinstall it over itself.
It worked for me.


All times are GMT -6. The time now is 01:38 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2021 The Digital Video Information Network